Bereik

Veteranen Radio is wereldwijd te beluisteren via onze APP, de APP van Unit Victor en via onze websites www.veteranen-radio.nl, www.bmforces.nl en www.vtvr.media maar ook via verschillende online radioplatformen.

Sinds we gestart zijn met onze uitzendingen zien we onze luisteraars stijgen. Zeker nadat we met onze live-uitzendingen zijn gestart en op speciale dagen of evenementen waaronder Veteranendag en de vierdaagse in Nijmegen. En vanaf 2023 gaat dit alleen meer aantrekken omdat wij omdat wij binnenkort met Veteranen Radio on Tour komen. Wij zullen dus ook zichtbaarder worden en we krijgen daarnaast meer programma’s die zullen starten. 

Wij zijn er voor, door en met onze Militairen, Veteranen & Thuisfront en daarom spreken wij over een grote doelgroep waardoor wij een groot bereik kunnen genereren.

Gemiddeld aantal luisteraars per week: 75565

Top 5

Bij Veteranen Radio zijn we niet alleen in Nederland te beluisteren. Hiernaast een top 5 van de landen waar we het meest beluisterd worden.

We worden ook weleens beluisterd in andere landen maar landen in de Top 5 staan de landen waar we dagelijks bereik hebben. 

 

Nederland

Groot-Brittannië

Amerika

Duitsland

België