Hoe kun je uitzenden - Veteranen Radio old

Ga naar de inhoud
Hoe maak je nu een uitzending ?
Wij hebben op dit moment een Aktie lopen waar we alle Stichtingen, Verenigingen, Eenheden en Initiatieven zendtijd willen geven via ons platform. We hebben best veel reacties ontvangen en daar zaten ook vele vragen tussen. Bijvoorbeeld hoe moeten wij nu in godnaam radio maken? Wij kunnen ons voorstellen dat een deel denkt beter niet te reageren omdat ze het niet kunnen realiseren. Vandaar dit bericht, want iedereen die binnen de doelgroep past kan dit wel degelijk realiseren. Laten we dus voor de duidelijkheid een aantal punten met jullie doornemen met als doel jullie over de streep te trekken voor zover dit nodig is.

Hoe kan een uur zendtijd er voor jullie uitzien?
Dat is natuurlijk afhankelijk van wat voor soort Vereniging, Stichting of initiatief jullie zijn en of je dit samendoet met bijvoorbeeld een eenheid.

Stel je voor dat jij een militair c.q. veteraan bent wat dingen verkoopt op het gebied van sport, maar wat veteranen en militairen met korting bij jou kunnen kopen. Dan zou je dus een sportieve uitzending kunnen maken met toffe muziek en informatie hoe een veteraan nu thuis zijn conditie op pijl kan houden. Deze uitzending is zelfs mogelijk in combinatie met een eenheid van een Krijgsmachtdeel van Defensie en coronaproof te maken.

Of je bent van een stichting of vereniging en je wilt je achterban betrekken. Hoe gaat het met ze? Hoe vullen ze hun dagen et cetera. Of je gaat gewoon een onderwerp bespreken die opgenomen wordt.

En nu hoor ik jullie denken! Hoe krijgen wij alles uitgezonden.
Veteranen TV gaat jullie natuurlijk helpen zodat jullie idee zoveel mogelijk kan worden uitgevoerd. Jullie maken gewoon een lijstje met wat jullie willen en daarnaast een lijstje met de titels en namen van de artiest erop.Wij zoeken voor jou de nummers erbij en verwerken dit in een playlist. Teksten die moeten worden ingesproken moeten worden of gesprekken die moeten worden opgenomen kunnen we na overleg en onder bepaalde voorwaarden realiseren.

Hoe zit het dan met reclame binnen het programma?
Dit deel is volledig in jullie handen. Stel je voor dat je naar een slagerij op de hoek gaat die toevallig een spotje heeft draaien op een lokale omroep. Je vraagt aan hem gewoon dat bestand en stuurd dit naar ons toe. Wij verwerken dit in jouw uur. Wat die slager voor het uitzenden moet betalen is volledig aan jullie en voor jullie.

Tot slot
Het idee, wat wij programma noemen, is niet langer dan 60 minuten en krijgt de naam naar jullie keuze. Uiteraard helpen wij jullie bij het samenstellen en de uitvoering. Iedereen kan dus meedoen. Zolang je maar in de doelgroep valt. Je hoeft dus niet te denken dit lukt ons niet. Want je zou eventueel ook contact met ons op kunnen nemen.
Powered by Mpire & Twenty-four Seven
Postbus 155
4940 AD Raamsdonksveer
Telefoonnummer 0162-744180
radio@veteranen-tv.nl
Terug naar de inhoud