Huidige statistieke - Veteranen Radio old

Ga naar de inhoud
Statistieken sinds try-out
Net als bij Veteranen TV is het natuurlijk van belang dat Veteranen Radio een doelgroep creƫerd waar veel luisteraars onder zitten. Een Radio portaal met 1000 luisteraars doet het op alle fronten beter dan een Radio met maar 10 luisteraars. Op verschillende vlakken.

  1. Met een grote groep luisteraars krijgen wij meer luisteraars
  2. Doordat wij luisteraars hebben kunnen wij ons verhaal makkelijk verspreiden op de manier zoals wij dit zouden willen. Tevens kunnen wij boodschappen uitdragen van alle verenigingen, stichtingen en initiatieven zonder dat hiervoor bakken met geld betaald hoeft te worden.
  3. Bij een bepaald bereik kunnen wij extra inkomsten genereren wat we weer kunnen inzetten voor projecten, initiatieven en partners binnen de Veteranen en Thuisfrontwereld.
Cijfers van de afgelopen 7 dagen
Max Luisteraars
Min luisteraars
Uur radio online
Veteranen TV heeft sinds vorige week dus ook Veteranen Radio en de eeste 7 dagen getest. Tijdens deze testfase hebben wij de bovenstaande gegevens verzameld waaruit we kunnen zien dat er ondanks onze beperkte marketing op dit moment dat Veteranen Radio best goed beluisterd is. De enige vorm van bekendmaking is op dit moment via onze sociale media kanalen.

Ook de programmering is nog niet zoals wij in de toekomst zouden willen i.v.m. de beperkte mogelijkheden rondom COVID-19. Ook deze website is van tijdelijke aard. Wij gaan deze site verkleinen met enkel een player zodat deze makkelijk via de smartphone te laden is waardoor je online overal kunt luisteren. Informatie over Veteranen Radio zal worden verwerkt in de algemene website van Veteranen TV.

Op deze website zullen dus binnenkort pagina`s worden toegevoegd met allerlei informatie erop. Voor nu zullen wij samen met onze luisteraars en doelgroep de (tijdelijke) programmering gaan invullen. Om extra aandacht te genereren hebben wij deze de aktie gelanceerd waarmee wij voor onze doelgroep zendtijd gaan vrijmaken.
Powered by Mpire & Twenty-four Seven
Postbus 155
4940 AD Raamsdonksveer
Telefoonnummer 0162-744180
radio@veteranen-tv.nl
Terug naar de inhoud