The Air Assault Remembrance March

Mijn naam is George Hermans, getrouwd en vader van prachtige kinderen. Jarenlang ben ik werkzaam geweest binnen defensie (uitzendingen oorlogsgebied) en politie.
Dat mensen in de frontlinie erg veel zien en meemaken is een understatement en het steeds opnieuw herbeleven is voor velen nog steeds een dagelijkse realiteit.
Enkele jaren geleden ben ikzelf ook gediagnosticeerd met PTSS (posttraumatische stressstoornis). Ik ben erg dankbaar voor de hulp die ik krijg bij het omgaan met mijn PTSS.

To the point:
Ik wil geld inzamelen voor mijn Stichting in oprichting “De onzichtbare frontliner” waarbinnen we Surfivor en Stichting Five Five Out ook zeker zullen gaan steunen. Onze stichting gaat richting de behoefte van de frontliner die op zoek is naar een vorm van hulp die niet zo maar voorradig is of vergoed wordt. Denk hierbij aan diverse sporten, hulphonden, zwemmen met dolfijnen. Wij weten nu nog niet wat jouw leven wellicht lichter gaat maken.
Wij willen ook zeker daarbij de omgeving van de frontliner niet vergeten, want ook zij zijn een belangrijke schakel richting een “fijner en acceptabeler” leven.
Daar willen we samen naar kijken.

In het weekend van zaterdag 16 op zondag 17 september 2023 ga ik een mars van 125 km lopen met 25 kg bepakking.
De mars start in Son en Breugel via de Airborne Route naar de Oranjekazerne in Schaarsbergen.

Doneer via: Gofundme.com
Of bekijk George zijn site: https://onzichtbarefrontliner.nl/

15-9-2023
Vanaf 8:00