zendtijd - Veteranen Radio old

Ga naar de inhoud
VAN, DOOR EN MET MILITAIREN, VETERANEN & THUISFRONT!

Wij vinden als je steeds roept dat ons portaal "van, door en met Militairen, Veteranen * Thuisfront" moet worden we dan ook met iets moeten komen waar dat uit blijkt. En dat gaan wij dus ook doen.

In Nederland bestaan heel erg veel Verenigingen, Stichtingen en Initiatieven die zicht inzetten voor Veteranen en/of Thuisfront. Veel van deze verenigingen, stichtingen en/of initiatieven krijgen geen tot bijna geen subsidies en zijn afhankelijk van vrijwilligers. Omdat Veteranen ook verspreid zijn over heen het land en soms daarbuiten willen wij actief bijdragen aan de bekendheid. En om onze bijdrage te leveren gebruiken wij onze radio en willen deze groep GRATIS ZENDTIJD geven in de maand Februari 2021

HOE ZIET DIT ERUIT?
Ken of ben jij van een Stichting, Vereniging, Initiatief of eenheid dan mag je met ons contact op nemen of laten nemen en ons verteld waarom jij de zendtijd zou moeten krijgen. De zendtijd die beschikbaar komt is steeds 60 minuten die jullie zelf mogen invullen. Het blok krijgt ook de naam van de stichting, vereniging, eenheid of initiatief. In dat uur kunnen jullie muziek laten draaien die jullie zelf hebben samengesteld, een opgenomen gesprek laten uitzenden of zelfs maximaal 5 reclame boodschappen laten uitzenden. Je zou er dus ook nog geld mee kunnen verdienen wat voor de volle 100% voor jullie vereniging, stichting, eenheid of initiatief blijft omdat jullie het allemaal zelf regelen.

Het samengestelde uur zit ergens tussen maandag en vrijdag  in de ochtend, middag, avond of nacht. Dit is voor jullie helemaal vrij te kiezen. Er kunnen maximaal 3 speciale uitzendingen per dag ingepland worden waardoor wij dus in één week 15 stichtingen, verenigingen en/of initiatieven zendtijd geven. Alles wat in die week is uitgezonden zullen wij op zaterdag herhalen. De maand februari 2021 heeft 4 weken waardoor wij 60 stichtingen, verenigingen en/of initiatieven zendtijd geven.

Nogmaals. Het is helemaal GRATIS! ,en jullie mogen vrij samenstellen, althans zolang het netjes blijft. Het enige waarop wij selecteren is o.a. de tijdstippen van uitzending zodat we geen twee uitzendingen achter elkaar hebben en de variaties tussen de Stichtingen, Verenigingen en/of Initiatieven.

Wat zijn de voorwaarden?
Die zijn vrij makkelijk omdat we die niet zo veel hebben. Het enige wat wij verwachten is natuurlijk dat je jullie eigen programma na selectie promoot onder jullie achterban met verwijzing naar Veteranen TV en Veteranen Radio. Dat je sowieso onze pagina volgt en eventueel liked en dat je zelf natuurlijk meeluisterd als jullie uitzending begint. Wij willen natuurlijk groeien en zoveel mogelijk luisteraars aan ons verbinden.

DOE JIJ OOK MEE?
Powered by Mpire & Twenty-four Seven
Postbus 155
4940 AD Raamsdonksveer
Telefoonnummer 0162-744180
radio@veteranen-tv.nl
Terug naar de inhoud