Oproep aan Militairen, Veteranen en Thuisfront –

Oproep aan Militairen, Veteranen en Thuisfront – Sluit je aan bij Stichting Veteranen TV & Radio

Stichting Veteranen TV & Radio, het mediaplatform voor, door en met Militairen, Veteranen en het Thuisfront, groeit hard en wint steeds meer aan bekendheid. Met een vaste studio in Geertruidenberg en een mobiele studio die door het hele land reist, maakt het station unieke opnames en uitzendingen vanaf diverse locaties. Ondanks het succes is Stichting Veteranen TV & Radio nog op zoek naar versterking binnen haar eigen gemeenschap.

“We hebben een stevige basis gelegd, maar nu is het tijd om door te pakken,” aldus een woordvoerder van Stichting Veteranen TV & Radio. “En dat kunnen we niet zonder de juiste mensen. Daarom doen we een oproep aan Militairen, Veteranen en het Thuisfront om ons team te komen versterken.”

In plaats van traditionele wervingsmethoden, kiest Stichting Veteranen TV & Radio ervoor om direct in contact te treden met haar doelgroep. “Binnen onze gemeenschap zijn er veel mensen met kennis, ervaring en enthousiasme die perfect aansluiten bij onze missie,” vervolgt de woordvoerder. “We willen met zoveel mogelijk mensen in gesprek om te kijken hoe we samen iets moois kunnen bouwen.”

Stichting Veteranen TV & Radio benadrukt dat er voor iedereen mogelijkheden zijn om bij te dragen, zowel op de voorgrond als achter de schermen, en dat bijdragen altijd op een manier kan die past bij de individuele situatie van de betrokkenen.

Oproep aan alle Militairen, Veteranen en Thuisfront

Het station roept Militairen, Veteranen en het Thuisfront op om contact op te nemen, ongeacht rang, stand, krijgsmachtonderdeel of eenheid. Ook familieleden en vrienden van militairen en veteranen zijn welkom om zich aan te melden.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via telefoonnummer 06-19111902 of via e-mail op inwilhelpen@stg-vtvr.nl. Stichting Veteranen TV & Radio kijkt ernaar uit om met nieuwe mensen in gesprek te gaan en samen te werken aan het verder uitbreiden van het platform.

Word jij binnenkort onderdeel van Stichting Veteranen TV & Radio, het station voor, door en met Militairen, Veteranen & Thuisfront?