Veteranen TV & Radio Vergroot Bereik en Versterkt Band met Militairen en Thuisfront

Stichting Veteranen TV & Radio heeft de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt en blijft haar positie binnen de gemeenschap van militairen, veteranen en hun thuisfront verder versterken. Door diverse projecten en evenementen hebben we met succes onze zichtbaarheid vergroot en bereiken we nu mensen die voorheen onbereikbaar leken.

Met programma’s als “Music, Whisky & Tennessee,” dat vanaf september 2024 aan zijn derde seizoen begint, en de inzet van onze mobiele studio bus, zijn we prominent aanwezig geweest op belangrijke evenementen zoals de Nederlandse Veteranendag en de Nijmeegse Vierdaagse. Onze live-uitzendingen vanaf deze locaties hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbinding met onze doelgroep.

Daarnaast breiden we ons programma-aanbod verder uit met nieuwe initiatieven zoals “OPERATION: SATURDAY NIGHTBEATS” en “VRIJMIBO,” en er liggen plannen klaar voor “Veterans Late Night” en “Tour of Music.” Onze samenwerking met artiesten zoals Joe Tennessee & Sophie onderstreept onze diversiteit en capaciteit in contentcreatie.

Met deze ontwikkelingen willen wij niet alleen de band met onze doelgroep verder versterken, maar ook de samenwerking zoeken met organisaties die onze missie delen. Voor meer informatie over onze activiteiten en toekomstige plannen verwijzen wij u graag naar de bijgevoegde documentatie.

Veteranen TV & Radio: voor, door en met onze gemeenschap van militairen, veteranen en hun thuisfront!