Veteranen Radio is terug van vakantie en klaar voor een nieuw seizoen!

We zijn weer terug van vakantie en klaar om er volop tegenaan te gaan! Na een heerlijke tijd van zon, zee en volop ontspanning zijn wij weer helemaal opgeladen en vol energie om aan de slag te gaan.

De komende dagen nemen we de tijd om alles rustig op te starten en onze planning voor de komende periode helemaal in orde te maken. En geloof ons, er staan een hoop spannende dingen op de agenda! Binnenkort maken we onze nieuwe programmering bekend, met enkele verrassende veranderingen en veelbelovende nieuwe toevoegingen. Dus houd onze kanalen goed in de gaten!

En vergeet niet: op 31 augustus 2024 starten we onze populaire bustours weer op en trekken we het land in! Een unieke kans om ons team te ontmoeten, deel te nemen aan leuke activiteiten en samen te genieten van alles wat Veteranen Radio te bieden heeft.

Tijdens onze vakantie hebben we ook niet stilgezeten als het gaat om technologische ontwikkelingen. We zijn hard aan de slag gegaan met onze nieuwe app, die binnenkort beschikbaar zal zijn op alle platformen. Tot die tijd kun je al gebruik maken van de PWA-versie via app.veteranen-radio.nl. Met deze app kun je ons nog beter beluisteren en kunnen nog meer mensen van ons genieten.

Kortom, we zijn volop bezig met alle voorbereidingen om jullie snel weer te verrassen met het beste wat Veteranen Radio te bieden heeft. Blijf ons volgen op onze sociale mediakanalen voor het laatste nieuws en blijf vooral luisteren naar hét station voor militairen, veteranen en het thuisfront. 24 uur per dag, 7 dagen per week, met veel muziek en het allerlaatste nieuws.

Veteranen Radio is terug en klaar voor een nieuw seizoen vol energie en passie!