Eindelijk een eigen app

Goed nieuws voor al onze luisteraars! Sinds augustus heeft Veteranen Radio een eigen app gelanceerd, en deze is nu beschikbaar voor zowel Android als iOS. Of je nu een Android- of Apple-gebruiker bent, je kunt nu altijd en overal genieten van onze uitzendingen vol muziek, nieuws en informatie voor militairen, veteranen, het thuisfront en hun dierbaren. De app is eenvoudig te downloaden via zowel Google Play als de Apple App Store.

Met onze app kun je niet alleen luisteren, maar ook deelnemen aan onze community: chatten, oproepen plaatsen, en je mooiste foto’s en video’s delen met mede-veteranen, militairen, het thuisfront en lotgenoten. Om dit mogelijk te maken, vragen we je een account aan te maken, zodat je eenvoudig contact kunt maken met anderen in de community.

En dat is nog niet alles! Wij horen graag jouw mening en ideeën om de app verder te verbeteren. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en laat ons weten wat je van de app vindt. Samen zorgen we ervoor dat Veteranen Radio het station blijft van, door en voor militairen, veteranen en het thuisfront.

Hoe luisteren? Via app.ve-radio.nl, vtvr.nl, onze nieuwe app, de Unit Victor app, en diverse andere radio-apps. Blijf verbonden, waar je ook bent.

Download de app nu, maak je account aan en sluit je aan bij onze community!