Veteranen TV & Radio Zet Nieuwe Stappen in 2024

Veteranen TV & Radio, geïnspireerd door vergelijkbare initiatieven zoals AFN in de Verenigde Staten, BFBS in het Verenigd Koninkrijk en Andernach in Duitsland, blijft zijn invloed uitbreiden binnen de gemeenschap van militairen, veteranen en hun thuisfront. Wat begon in 2013 als een klein idee, ’24/7 In oorlog met mijzelf’, heeft zich ontwikkeld tot een breed erkend platform dat in 2020 officieel van start ging.

Sindsdien heeft het station een solide basis opgebouwd met een toenemend aantal luisteraars en programma’s die door het hele land reizen. Hun mobiele bus heeft hen in staat gesteld om direct in contact te komen met de gemeenschap bij zowel grote als kleine evenementen.

Dit jaar belooft Veteranen TV & Radio een aantal spannende onthullingen, inclusief “iets spectaculairs”, wat nog aangekondigd moet worden. De organisatie gebruikt de kracht van media om de verbinding binnen de militaire gemeenschap te versterken, waarbij afstanden kleiner worden en het bereik groter.

Het station biedt niet alleen entertainment en nieuws, maar fungeert ook als een platform voor het delen van ervaringen en het bevorderen van solidariteit. “Of we nu een stichting promoten in Friesland of een vereniging in Limburg, onze missie is om elkaar te versterken en te verbinden”, aldus een woordvoerder van Veteranen TV & Radio.

Veteranen TV & Radio nodigt iedereen uit, van generaal buiten dienst tot soldaat, om bij te dragen met ideeën, feedback of hulp. Het station is toegankelijk via www.vtvr.media, 24 uur per dag, zeven dagen per week, en biedt een continu aanbod van muziek en het laatste nieuws.

Veteranen TV & Radio ziet zichzelf niet als een eenvoudige veteranenclub, maar als een essentieel platform dat met en voor de gemeenschap werkt om een groot publiek te bereiken en positieve verandering teweeg te brengen.