Adverteren

Bij Stichting Veteranen TV & Radio brengen we programma’s die onze doelgroep informeren en verbinden. Het maken van deze programma’s kost echter veel geld. Om alle kosten te kunnen dekken, werken wij samen met adverteerders. De verkoop van advertentieruimte hebben we uitbesteed aan een externe partij, zodat dit op een efficiënte en professionele manier wordt opgezet. De inkomsten die we hiermee genereren, worden op de volgende manier verdeeld:

Dagelijkse operationele kosten: Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt om de dagelijkse kosten te dekken en onze programma’s te blijven uitzenden.

Reserve en investeringen: Een tweede deel wordt opzijgezet als reserve voor onverwachte uitgaven of om nieuwe projecten en initiatieven te kunnen ontwikkelen.

Terug naar de veteranenwereld: Het derde deel laten we volledig terugvloeien naar de gemeenschap van militairen, veteranen en hun thuisfront. Dit doen we via of in een speciaal fonds dat is bedoeld om initiatieven en activiteiten binnen de veteranenwereld te ondersteunen.

Mogelijkheden voor Bedrijven

Voor bedrijven bieden wij diverse mogelijkheden om hun producten en diensten te promoten op Veteranen TV & Radio. Door een bestaand of nieuw programma te sponsoren, creëert u zichtbaarheid voor uw merk en bereikt u een betrokken doelgroep. Wij bieden verschillende vormen van samenwerking aan, waaronder:

  • Programma-Item: Een niet-commercieel interview met een woordvoerder van uw bedrijf, gepresenteerd door onze eigen presentatoren.

  • Prize Marketing: Uw product kan tijdens een programma als prijs worden aangeboden aan kandidaten, het publiek of de kijkers. Dit biedt een hoge attentiewaarde en een natuurlijke manier om productinformatie over te brengen, doordat het gekoppeld wordt aan een positief moment.

  • Product Placement en Gebruiksmomenten: Uw product kan op een subtiele manier in beeld worden gebracht of gebruikt worden door acteurs of presentatoren, zonder expliciete promotie. Dit helpt om uw merk op een natuurlijke manier in het programma te integreren.

  • Billboarding: Vergroot de naamsbekendheid van uw merk met een sponsorvermelding voor en na een programma. Dit kan worden ondersteund door een voice-over die vertelt dat het programma mede mogelijk wordt gemaakt door uw bedrijf.

  • Radioreclame: Met een bereik van 92% van de Nederlandse bevolking is radio een zeer effectief medium voor reclame. Uw boodschap kan worden verspreid via onze radioprogramma’s, die dagelijks een groot publiek bereiken.

Neem Contact met Ons Op

Bent u geïnteresseerd in adverteren op Veteranen TV & Radio? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen verbinden met de externe partij die deze advertentiemogelijkheden voor ons verzorgt.

Bij Stichting Veteranen TV & Radio bieden we bedrijven de kans om hun merk op een effectieve manier onder de aandacht te brengen, terwijl zij ook bijdragen aan onze missie om de gemeenschap van militairen, veteranen en hun thuisfront te ondersteunen.