Aanmelden

Ongetwijfeld bevinden zich binnen onze doelgroep van Militairen, veteranen & Thuisfront personen die het wel leuk zouden vinden om zelf eens achter die knoppen te zitten. De een zou dat wel een keer willen doen en de ander misschien wekelijks.

Andere willen wel maar zien het niet zo zitten om nu direct achter de microfoon plaats te nemen. Alleen als dit soort ideeën bestaan vinden we dat al geweldig en bieden nu de mogelijkheden. Als je zelf iets wil doen met muziek in een bepaald genre of gecombineerd met bijvoorbeeld een leuk gesprek als DJ of Site-kick neem dan contact op met Veteranen Radio. We bieden je de vrijheid en middelen bij ons in de studio.

Ben je toevallig in het bezit van de nodige DJ-apparatuur dan is het zelfs mogelijk om via ons systeem vanuit je eigen plaats een uitzending te verzorgen. Of het nu live of opgenomen is, bij Veteranen Radio kunnen we alle kanten op. Ook als je niet zelf op de radio zou willen in welke vorm dan ook en achter de schermen iets wilt betekenen. Dus als je nu denkt, ik vind dit leuk en zou je het willen proberen dan hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Ook als je een leuk idee hebt.

Tijdens onze kennismaking bespreken we de mogelijkheden en jouw beschikbaarheid zodat we in samenspraak kunnen plannen zodat je binnenkort jouw eigen programma hebt op Veteranen Radio.