Middelen

Om Radio en/of TV-items te kunnen maken heb je natuurlijk een plaats en middelen nodig en dat hebben we sinds kort goed geregeld.

Voor Veteranen Radio hebben we de nodige apparatuur, software en onlinemiddelen waarmee we 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen uitzenden. Ons systeem is uitgerust dat we online podcasts kunnen maken en dat we mensen live in de uitzending kunnen halen. Via Internet is ons programma interactief. Verzoeknummers kunnen buiten de uitzending ook digitaal worden aangevraagd.

Voor Veteranen tv beschikken we zelf over de nodige apparatuur om te kunnen opnemen in onze studio of op locatie. Ook hebben we apparatuur om direct live te kunnen streamen. Dit gebeurt doorgaans in 4K-kwaliteit. Met dank aan onze relaties en samenwerking kunnen we ook grote producties maken met apparatuur men mensen die we extra inhuren.
Los van deze mogelijkheid kunnen we nu zelfstandig de meeste producties maken, monteren en uitzenden c.q. streamen.

Het is echter niet mogelijk dat bij ons apparatuur kan worden geleend of gehuurd voor producties van derden of buiten Veteranen TV & Radio. Eventuele inzet zal dan ook altijd plaatsvinden met crew van BM Forces.