Music requests

Jouw favoriete nummer automatisch aanvragen laten draaien op Veteranen Radio

In veel van onze programma’s heb je de mogelijkheid om jouw favoriete nummer aan te vragen en te laten draaien. Gewoon omdat je het een geweldig nummer vindt! Zelfs tijdens onze non-stop uitzendingen kun je invloed uitoefenen op onze afspeellijst. Het is heel eenvoudig: vink hieronder gewoon jouw favoriete nummer(s) aan en druk op verzenden. Jouw selectie wordt dan automatisch aan onze afspeellijst toegevoegd. We laten regelmatig “verzoeken” horen die door onze luisteraars zijn ingediend.

Op dit moment hebben wij  14060 nummers voor jou in onze database staan. Je kunt dus je tijd nemen en door onze lijst scrollen of jouw favoriete titel opzoeken. Mocht jouw nummer nog niet in onze database staan dan mag je ons altijd een tip geven via het contactformulier onderaan deze pagina.

Hoor jij jouw favoriete nummer nog niet op de radio?

Heeft u een favoriet nummer dat momenteel nog niet te horen is op Veteranen Radio? Laat het ons weten en wij doen ons best om het voor u te draaien. Uw muzikale voorkeur is belangrijk voor ons en we staan klaar om je verzoek in vervulling te laten gaan. Samen maken we jullie luisterervaring op Veteranen Radio nog specialer!