Programma tips

Bij Veteranen TV & Radio zijn we altijd op zoek naar nieuwe en opwindende ideeën voor onze programma’s. We zijn er trots op om de verhalen van veteranen te delen en willen onze kijkers en luisteraars de best mogelijke ervaring bieden. Dat is waarom we jouw input zo belangrijk vinden.

Als je een programma-idee hebt dat je graag met ons wilt delen, of als je gewoon een suggestie hebt voor een toekomstige aflevering, willen we dat graag van je horen! We willen dat onze programma’s zo boeiend en relevant mogelijk zijn voor onze doelgroep, en jouw input is daarbij van onschatbare waarde. We willen weten wat jij belangrijk vindt, welke thema’s je interesseren, en welke verhalen je wilt horen.

Als je zelfs geïnteresseerd bent in het uitvoeren van je eigen programma-idee, laat het ons dan weten! We zijn altijd op zoek naar samenwerkingen en nieuwe talenten om ons te helpen bij het creëren van geweldige inhoud. Of het nu gaat om het presenteren van een talkshow of het produceren van een documentaire, we willen graag horen wat je te bieden hebt.

Het is gemakkelijk om je ideeën en suggesties met ons te delen via ons formulier. We zorgen ervoor dat elke suggestie wordt bekeken en dat we contact met je opnemen als we meer informatie nodig hebben. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze programma’s te bekijken en te luisteren, en we kijken ernaar uit om van je te horen!

Tip formulier