11city Sup Tour Non-Stop 2023

Ik ben Rembrandt joosten


Jarenlang heb ik mij mogen inzetten voor vrede en veiligheid. Als operator van het Korps Commandotroepen en als lid van de Dienst Speciale Interventies van de Nationale Politie.

Tijdens dit werk ben ik gewond geraakt. In een actie ben ik mijn linker hand verloren. Mijn verwondingen waren zo ernstig dat ik heb moeten vechten voor mijn leven. Als geen ander weet ik daardoor hoe belangrijk het is om een goed vangnet te hebben in de vorm van collega's, vrienden en familie.

Soms zijn dingen uit het verleden gewoon wat ze zijn. Maar laat dit je niet weerhouden je eigen toekomst te maken. ondanks mijn bepering wil ik laten zien waar we als mens toe instaat zijn. Niet wat kan ik niet meer maar wat kan ik nog wel. Ondanks je eigen problemen toch oog hebben voor andere. Met deze tour vraag ik aandacht voor hen die tijdens hun werk in een uniform beroep ptss hebben opgelopen.

Stand up and hook on, een term afkomstig uit de militaire para wereld en word geroepen op het moment dat de parachutisten zich klaar moeten maken om het vliegtuig te verlaten. Ze staan daarbij op en haken zich letterlijk aan een lijn vast. Deze staticline zorgt ervoor dat hun parachute open wordt getrokken. Daarna springen ze met zijn alle zonder twijfel uit het vliegtuig.
Deze term is een mooie metafoor voor waar het team voor staat.
En zo dus "stand up and hook on". In deze is het stand up paddeling en de hook on is naast het aanhaken een dikke knipoog naar mijn hand amputatie

Steun mij om deze tour mogelijk te maken. Met jouw donaties steun ik www.surfivor.nl

Wil je mijn levensverhaal beluisteren? ik heb verschilende podcasts op genomen:

https://stichtingjouwverhaal.nl/nl/mutsdas/rembrandt-joosten#11citysuptour

Doneer via: Doneeractie.nl

Ook te volgen via Veteranen Radio


Wij volgen Rembrandt ook, en zullen hier dan ook live een uitzending over maken!
9-9-2023
Vanaf 09:00