Tour of Music

Wij gaan starten met een nieuw interactief programma op Veteranen Radio voor door en met onze Militairen, Veteranen & Thuisfront. Op verzoek aan ons hebben wij besloten om met Veteranen Radio een muzieklijst samen te stellen en periodiek bij te werken zoals dat gaat bij reguliere lijsten. Dus niet alleen tijdens Veteranendag of aan het einde van het jaar maar maandelijks met daarnaast een speciale live uitzending naast wekelijks een uitzending van de Tour of Music.

De nummers die bij ons in de lijst staan zijn dus nummer gekozen door Militairen, Veteranen & Thuisfront. Tijdens de wekelijkse uitzending bepalen onze luisteraars dus wat er gedraaid wordt. Hiervoor hebben wij aantal manieren. Iedereen kan via een onlineformulier de titel van een nummer en naam van de artiest c.q. band/groep doorsturen. Wij nemen deze artiest op in onze tiplijst. Uit de nummers die in deze tiplijst staan kunnen dus in de Top100 komen.

In december 2022 zijn we dus gestart met de eerste twee nummers uit de Top100 en die kan verder aangevuld worden. De lijst kan dus hetzelfde blijven maar ook veranderen. Zou houden wij de lijst levendig. Want iedere maand zijn er weer andere oefeningen en steeds zijn er mensen die op een missie gestuurd worden waarbij zij nieuwe herinneringen maken. Ook deze nummers mogen en moeten in de lijst kunnen komen.

Hieronder kunnen jullie naar onze tiplijst, de Top100 en onze keuzepagina. Uiteraard kunnen jullie hieronder ook direct nummers toevoegen. Je kunt zelf ook een lijst maken op spotify en ons de link doorsturen van jullie gekozen nummers die wij dan kunnen overnemen.
Binnenkort