VrijMiBo

Heb je de hele week hard geoefend, ontelbare vergaderingen doorstaan, of was je druk met onderhoud? Wat je ook gedaan hebt, we hebben allemaal een week vol inzet en toewijding achter de rug. Sommigen van ons zetten zich zelfs nu nog in voor alles wat ons dierbaar is, zowel in Nederland als elders in de wereld.
Maar het is vrijdag, bijna weekend!

En dat gaan wij vanaf nu via Veteranen Radio ook laten weten. Samen met Ad Potters en Nancy Janssen lanceren wij ons nieuwe programma VRIJMIBO!
Vanaf nu luiden we het weekend in met heerlijke kroegenmuziek en meer. Maar VRIJMIBO is niet alleen muziek: we geven ook aandacht aan initiatieven, stichtingen en verenigingen om hun activiteiten onder de aandacht te brengen, en delen de laatste nieuwtjes met onze luisteraars.

We hebben grote plannen voor VRIJMIBO! Voor nu staat de uitzending iedere week gepland van 16:00 tot 18:00 uur, met een herhaling van 19:00 tot 21:00 uur. En eens per maand hebben we een live uitzending met Ad en Nance. Bij succes willen we dit uitbreiden naar wekelijkse live uitzendingen, en eens per maand live vanuit een Veteranen Café ergens in het land.

Dus militairen, veteranen, thuisfront, en bedrijven met oud-militairen en/of veteranen in dienst, maar natuurlijk ook alle andere geïnteresseerden: stem af op Veteranen Radio voor de start van een geweldig weekend en luister mee
Donderdag 16:00 tot 18:00