Tape on Desk

Jouw Podcast of video uitzenden via Veteranen TV & Radio?

Veteranen TV & Radio zegt steeds dat we er zijn voor, door en met Militairen, veteranen & Thuisfront. Dus eigenlijk willen we samen met onze doelgroep, voor onze doelgroep programma’s maken, maar we weten inmiddels ook dat er binnen onze doelgroep veel activiteit is op gebied van multimedia. Zo zijn er inmiddels veel leuke en vooral interessante podcasts of worden er andere leuke video’s gemaakt. Daarom deze pagina met als titel “Je Podcast /Tape on Desk”. Om je te kunnen vertellen dat we je Podcast in goed overleg kunnen uitzenden op Veteranen Radio op bepaalde tijden of dat we misschien je video kunnen uitzenden als ingezonden onderwerp.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Simpel gewoon door contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. We gaan ons verdiepen in je podcast en willen met je afspraken maken over de tijden van uitzending en aanlevering. Het blijft je productie, naam en inhoud daar zullen we niets aan wijzigen. Het enige wat we eigenlijk van je verlangen is dat de lengte van podcast moet passen in het blokje van ons uitzendschema. Maar ook dat is uiteraard bespreekbaar zonder dat wij inbreuk willen plegen aan jouw artistieke vrijheden.

Doel van dit aanbod is om nog gevarieerder te kunnen uitzenden en voor jou als mogelijkheid om nog meer luisteraars te genereren. Neem dus contact met ons op bij interesse.