Wij komen naar je toe

Veteranen TV & Radio on Tour!

 hebben er al veel over geschreven en eindelijk komt de dag dichterbij dat we ook echt op tour gaan met Veteranen TV & Radio. Sinds 1 februari 2023 hebben wij er een tweede studio bij waarmee we door het land kunnen om LIVE radio te maken of videoreportages. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Voor, door en met Militairen, Veteranen & Thuisfront.

Lokale veteranendagen, veteranen evenementen, ceremonies of een reünie het kan allemaal. Maar bijvoorbeeld ook initiatieven of acties met een goed doel of prestatie. Alles is mogelijk.

Ons doel is eenvoudig en niets meer dan leuke programma`s maken van, voor en over onze doelgroep. Via ons kanaal en portalen hebben wij een flink bereik en groeit onze doelgroep wekelijks. Als wij komen betekend dat dus ook meer aandacht voor het evenement, actie of initiatief.

Met onze bus en ons apparatuur kunnen wij er een leuke muzikale aanvulling aan geven. Het enige wat jij moet doen is het onderstaande contactformulier invullen en dan laten wij jouw snel weten of wij aanwezig kunnen zijn.

Binnenkort komt op deze pagina aanvullende informatie over onze mogelijkheden en wat meer specificaties. Want we hebben immers een flinke bus die niet zomaar in je achtertuin kan worden gezet.

Maar iedereen binnen Defensie, stichtingen, verenigingen of initiatieven kunnen zich aanmelden. 

 

Dat moeten we bespreken

Aanmeldformulier